Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Academy

Dit hotel is een bijzonder hotel is ons aanbod. Het is een leerbedrijf van de lokale hotelschool. Hier worden studenten opgeleid en maken ze kennis met het beroepsleven. Wij ondersteunen graag dit initiatief en bieden daarom dit eenvoudige stadshotel aan in het centrum van Willemstad.

Verzorging

logies

Goed om te weten

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., de stralende Caribische zon verwarmt het water in het hotel. Het water kan hierdoor op bepaalde momenten van de dag lauw of koud zijn en alleen ontbijt- en lunch restaurant (ter plaatse te reserveren en gesloten op zondag voor lunch). Het ontbijt wordt door vrolijke studenten geserveerd en is voor Nederlandse begrippen eenvoudig

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken., In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken., Via de TUI app is altijd reisleiding telefonisch of per chat beschikbaar, zij zullen je in het Nederlands te woord staan. en Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.

Ligging

in centrum, luchthaven Hato International Airport op ca. 14 km, strand op ca. 750 m en winkels op ca. 100 m

Faciliteiten

gratis wifi in openbare ruimte, gratis wifi op de kamer en receptie

Faciliteiten - Tegen betaling

publieke parkeerplaats buiten

Tip

Een leerbedrijf vraagt enige mate van flexibiliteit van de gasten. In deze leeromgeving doen de leerlingen ervaring op in servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en hotelmanagement.

Overige informatie

onze classificatie: 2 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 38 en voltage: 110 volt

Restaurants/Bars

à-la-carterestaurant: The Academy Hotel Restaurant (alleen ontbijt en lunch, ter plaatse te reserveren) en bar

USP's

Leerbedrijf voor studenten, Ontbijt optioneel bij te boeken, In de historische wijk Punda, 5 minuten lopen van Pontjesbrug en 300 meter van zee

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder