Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Academy

Het Academy hotel is een bijzonder hotel is ons aanbod. Dit hotel is het leerbedrijf van de lokale hotelschool. Hier worden studenten opgeleid en maken ze kennis met het beroepsleven. Wij ondersteunen graag dit initiatief en bieden daarom dit eenvoudige stadshotel aan in het centrum van Willemstad. Optioneel een auto bij huren tijdens je verblijf op Curaçao? Zie TIP! voor meer informatie.

Verzorging

logies en logies en ontbijt

Goed om te weten

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., de stralende Caribische zon verwarmt het water in het hotel. Het water kan hierdoor op bepaalde momenten van de dag lauw of koud zijn en het ontbijt wordt door vrolijke studenten geserveerd en is voor Nederlandse begrippen eenvoudig. Het restaurant is op zondag gesloten voor lunch.

Ligging

in centrum, luchthaven Hato International Airport op ca. 13 km, strand op ca. 3 km en winkels op ca. 100 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en receptie

Faciliteiten - Tegen betaling

publieke parkeerplaats buiten (openbaar)

Tip

Een leerbedrijf vraagt enige mate van flexibiliteit van de gasten. In deze leeromgeving doen de leerlingen ervaring op in servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en hotelmanagement.

Overige informatie

onze classificatie: 2 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 41 en voltage: 110 volt

Restaurants/Bars

à la carte restaurant en bar

USP's

Leerbedrijf voor studenten, Ontbijt optioneel bij te boeken, In de historische wijk Punda, 5 minuten lopen van Pontjesbrug en 300 meter van zee

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
4.5
29 beoordelingen
Ligging
5.1
Bediening
4.8
Prijs/kwaliteit
4.7
Eten
3.7
Kamers
3.5
Hygiëne
3.3