Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Gasthof Zum Rossle

Algemeen

Gemoedelijk hotel in het Zwarte Woud. Het startpunt van vele mooie wandelroutes!

Bijzonderheden

Ontbijtbuffet en indien u halfpension boekt een 3-gangendiner of buffet.
Indien u halfpension boekt wordt er op zondag en maandag avond geen diner geserveerd. U krijgt een voucher waarmee u een maaltijd kunt eten in een omliggend restaurant.

Faciliteiten

Receptie, restaurant, geen lift (2 etages) terras, parkeergelegenheid, oplaadpaal voor elektrische auto's en fietsenstalling. Gratis wifi. Tegen betaling: fiets en e-bike verhuur.

Ligging

In het centrum van het leuke plaatsje Fürstenberg, het bijgebouw op ca. 50 m, bushalte op ca. 20 m, Hüfingen op ca. 8 km. Donaueschingen op ca. 15 km, Schaffhausen op ca. 30 km. De Titisee, één van de grootste meren in het Zwarte Woud ligt op ca. 40 km en Triberg op ca. 50 km.

Kamers

De 1/2/3-persoonskamers beschikken alle over een tv en kluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn.  De kamergrootte (ca. 15-30m²) is afhankelijk van de bezetting. De 3e persoon in de 2/3-persoonskamers is max. 17 jaar.

Niet inbegrepen

Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 1,00 per persoon per nacht (vanaf 19 jaar) kinderen van 13 t/m 18 jaar ca. € 0,50 per persoon per nacht. Optionele kosten: huisdier ca. € 10 per nacht. Kinderbed aanwezig ca. € 15 per nacht.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder