Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Air In Berlin

Ligging

In een rustige buurt bevindt zich dit hotel direct in het hart van Berlijn. In directe nabijheid van de accommodatie liggen bushaltes van het regionale openbaar vervoer.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 65. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het verblijf biedt een speelkamer en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan parkeren tegen vergoeding op de parkeerplaats van het hotel, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Kamers

Bovendien is er een minibar aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een televisie en Wi-Fi. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
3 beoordelingen
Hotel
7.8
Ligging
9.4
Kamer
7.8
Eten
7.2
Service
8.3
Gezinsvriendelijk
8.3
Wellness
3.3