Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Allegra

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Berlijn.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een receptie bevinden zich 76 voor de gasten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice, een wasservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats.

Kamers

Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi. Op de kamers ligt de krant klaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins, 72 niet-rokers en een rokers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Iedere ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet voorbereid.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder