Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Am Borsigturm

Ligging

Dit hotel ligt in Berlijn, de dichtstbijzijnde luchthaven is Berlin - Tegel (TXL).

Hotelfaciliteiten

Overnachten kunnen gasten in een van de 105. Het verblijf biedt een roomservice en een conferentieruimte. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen.

Kamers

Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een mini-koelkast, een thee-/koffiezetapparaat en een kluis. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

In het verblijf hebben de gasten de mogelijkheid hun vrije tijd sportief of juist ontspannen in te vullen. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis en een fitnessstudio zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder