Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Regent Berlin

Hotelfaciliteiten

In de 195 niet-rokers zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. De receptie is 24 uur per dag geopend. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, 10 conferentieruimtes en een lounge – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Om te parkeren staat een garage ter beschikking.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Bovendien is er een minibar aanwezig. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor optimaal comfort zorgen een flatscreen-tv, een dvd-speler en Wi-Fi (kosteloos). De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over badjassen. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, een spa, een sauna, een schoonheidssalon en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een niet-rokers restaurant en een bar. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder