Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Waldferienpark Gerolstein

Algemeen

Waldferienpark Gerolstein is een populair vakantiepark met een rustige ligging aan het einde van een doodlopende weg. De kinderen kunnen hier zorgeloos spelen. De fijne chalets en bungalows bevinden zich in een dennenbos en op korte afstand van het centrum van Gerolstein. Vanwege de gunstige ligging kunt u vanaf het park direct de natuur in om te wandelen en te fietsen. Op het park vermaken de kinderen zich in het binnenzwembad, de speeltuin en op de kinderboerderij.

Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is een perfecte plek voor jong en oud en de veelzijdige Eifel regio biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes en outdoor activiteiten. Vele gasten hebben inmiddels genoten van hun vakantie op dit gastvrije vakantiepark in Gerolstein.

Faciliteiten

- Receptie
- Lounge
- Bar
- Restaurant (dagelijks geopend van april t/m september, gesloten op woensdag - onder voorbehoud van wijzigingen)
- Overdekt zwembad (ca. 100 m²)
- Speelautomaat
- Airhockey
- Tafeltennis
- Tafelvoetbal
- Trampoline
- Reuze dam- en schaakspel
- Speeltuin
- Kinderboerderij
- Gratis wifi
- Gratis parkeerplaats

Tegen betaling
- Broodjesservice
- Sauna
- Darts
- Biljart
- Minigolf

Ligging

Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein is rustig gelegen midden in een dennenbos, op ca. 5 km van Gerolstein en ca. 2 km van de winkels. Vanaf het park zijn er diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Ook biedt de regio voldoende uitstapmogelijkheden. Denk bv. aan de romantische steden Trier, Cochem, Bernkastel-Kues, Koblenz en Keulen. Cultuur- en shoppingliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Voor gezinnen is een bezoek aan attractiepark Phantasialand, Wild- & Erlebnispark Daun en Eifelpark Gondorf zeker de moeite waard. Voor een verfrissende duik en watersportplezier zorgen de omliggende meren.

- Centrum Gerolstein: ca. 5 km
- Kronenburger Meer: ca. 35 km
- Cochem: ca. 60 km
- Trier: ca. 67 km
- Bernkastel-Kues: ca. 73 km
- Koblenz: ca. 95 km
- Keulen: ca. 104 km
- Wild- & Erlebnispark Daun: ca. 22 km
- Eifelpark Gondorf: ca. 57 km
- Phantasialand: ca. 80 km
- Nürburgring: ca. 38 km

Andere typesInbegrepen

Inbegrepen: 

 • Verbruik van gas, water en elektriciteit

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen: 

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Borg € 50 per bungalow (contant)
 • Eindschoonmaak € 75 per bungalow
 • Bedlinnen € 10,50 p.p. per wissel
 • Toeristenbelasting vanaf 12 jaar ca. € 2,50 p.p.p.n., kinderen 0 t/m 5 jaar ca. € 1 p.p.p.n. en 6 t/m 11 jaar ca. € 2 p.p.p.n.
 • Optionele kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Kinderbed ca. € 10 per item per week (opgeven bij boeking)
 • Kinderstoel ca. € 10 per item per week (opgeven bij boeking)
 • Badlinnen ca. € 6,50 per set (opgeven bij boeking)
 • Huisdieren toegestaan ca. € 4,50 p.h.p.n. (opgeven bij boeking, max. 2 honden per bungalow)

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19: 

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in meerdere landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

3G of 2G
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ zijn vrijwel uniform door heel Europa, ‘getest’ is vrijwel overal anders. En dan met name hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of dat een antigeentest ook voldoet.

In steeds meer landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen. Voor Oostenrijk geldt momenteel bovendien dat een boostervaccinatie verplicht is.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen. Dit is het huidige reisadvies per land: //www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.


Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
9.3
Geweldig
1 beoordelingen
Hotel
10.0
Ligging
10.0
Kamer
8.3
Eten
10.0
Zwembad
8.3
Service
8.3
Sport
10.0