Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Die Schlafbude

Die Schlafbude is een klein basic hotel, in het centrum van Wesseling. Je slaapt er heerlijk en het onbijt staat elke ochtend klaar in het zusterhotel' Hotel am Rhein (700 meter). In de omgeving en langs de Rijn kan je goed wandelen en fietsen. Onderweg geniet je van het mooie uitzicht en leuke plekken die je tegenkomt. Verken je de streek liever vanaf het water, dan is het een aanrader om een boottocht te maken. Phantasialand ligt ook in de buurt, circa 15 minuten rijden. Leuk voor jong en oud, vooral voor achtbaanliefhebbers!

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan (op aanvraag), € 15,00 per hond per dag

Vanaf Utrecht

ca. 250 km

Ligging

centrum Bonn op ca. 10 km, centrum Keulen op ca. 12 km, in centrum Wesseling, rustig gelegen en tramhalte op ca. 250 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie en inchecken: 14:00 uur tot 22:30 uur, uitchecken: 06:30 uur tot 11:00 uur

Overige informatie

onze classificatie: 3 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

USP's

Nieuw bij TUI, Aan de Rijn, Ruime kamers, Direct in het centrum, Ontbijten bij Hotel am Rhein en Natuurlijke omgeving

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder