Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Nh Bingen

In het comfortabele hotel NH Bingen ga je zeker een leuke vakantie beleven. Je dagen beginnen hier goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en je sluit ze perfect af met een drankje en uitzicht op de Rijn. In het stadje Bingen am Rhein bezoek je Museum am Strom of het voormalige kasteel Bergfried Brug Klopp. Of wandel langs de uitgestrekte wijnvelden waar het plaatsje bekend om staat. In het hotel zelf is er ook voldoende vermaak. Ga je ontspannen in de sauna, of toch lekker eten in het restaurant?

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, per hond

Ligging

rivier Rijn op ca. 50 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie (24 uur), inchecken: Vanaf 15:00 uur, uitchecken: Tot 12:00 uur, terras, fietsenstalling en lounge

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

Restaurants/Bars

ontbijtrestaurant en bar

USP's

Stijlvol hotel aan de Rijn, Wandelen naar het centrum, Bewonder uitgestrekte wijnvelden, Omringd door cultuur, Ideaal voor wandel- fietstochten en Ontspan in de sauna

Wellness - Tegen betaling

sauna

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

fietsverhuur

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder