Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Moselhotel Peifer

Net buiten de plaats Brodenbach vind je Peifer's Moselhotel. Het hotel ligt midden in de natuur en vanuit het hotel kijk je uit over de Moezel. De kamers zijn comfortabel en in de zomer kun je heerlijk buiten op het terras zitten. Brodenbach is een dorpje langs de Moezel en wordt omringd door een bosrijke omgeving. Het dorp is sfeervol en de omgeving is perfect voor eindeloze wandelingen. Het Ehrbachtal, de wijngaarden en de romantische vakwerkhuisjes zijn zeker een bezoek waard. Voor cultuur en historie is een bezoek aan Koblenz aan te bevelen. Deze regio is perfect voor een tripje niet te ver van huis.

Verzorging

halfpension

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, per hond

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, inchecken: vanaf 14:00 uur, uitchecken: tot 11:00 uur, terras, tuin en privé parkeerplaats buiten

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USP's

Heerlijk verblijf aan de Moezel, Mooi uitzicht op de rivier, Ga actief wandelen of fietsen, Wijngaarden en vakwerkhuisjes, Geniet van wijn uit de Moezel en Uitstapje naar de stad Koblenz

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder