Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Essener Hof

Algemeen

Uitstekend 4-sterrenhotel in het centrum van Essen.

Bijzonderheden

Uitgebreid ontbijtbuffet. Kinderbed aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering). Huisdieren niet toegestaan. Hotelkamers met airconditioning en koelkast op aanvraag en beschikbaarheid.

Faciliteiten

Receptie, lift, lounge met zithoeken, bar, (à la carte) restaurant, ontbijtruimte, drankenautomaat. Gratis wifi. Tegen betaling: openbare parkeergarage op ca. 100 m (ca. € 9 per nacht).

Ligging

In het centrum van Essen, aan de gezellige voetgangerszone met diverse winkels en restaurants. Op ca. 200 m vanaf het Centraal Station met bushalte. Movie Park Germany bevindt zich op ca. 25 km.

Kamers

Comfortabele kamers met telefoon, tv, kluisje en radio. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Hotelkamers met airconditioning en koelkast op aanvraag en beschikbaarheid.

Extras

Sluitingsdagen Movie Park en Halloween
De entreetickets (die u ter plaatse kunt kopen) zijn niet geldig op de zaterdagen in oktober en ook niet op 31 oktober. De 2e dag gratis is alleen van toepassing indien u 2 dagen aansluitend het park bezoekt.
De 2e dag gratis vervalt indien u op een vrijdag aankomt en de 2e dag op zaterdag valt.
In het voor- en naseizoen is het park enkele doordeweekse dagen gesloten.
In september is Movie Park Germany gesloten van maandag t/m donderdag.                                                           
Onder voorbehoud van wijzigingen.       
Voor de meest actuele informatie over openingstijden en sluitingen kunt u de website van Movie Park Germany raadplegen. 
Houdt u er rekening mee dat Movie Park Germany tijdens Halloween in oktober als eng en schokkend kan worden ervaren door kleine kinderen.
.    

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder