Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Welcome Meschede Hennesee

Wakker worden met uitzicht op de Hennesee en een uitgebreid ontbijtbuffet, dat betekent een goed begin van de dag. Trek na het ontbijt je wandelschoenen aan en ga op pad. Je bent omringd door bossen en water, rust en ontspanning, weg uit de dagelijkse sleur. Bij terugkomst in het hotel ontspannen in de wellness en daarna aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Tijdens de renovatie van het hotel zijn de oude delen uit de jaren '50 behouden gebleven, dit maakt het geheel erg sfeervol.

Voor de kinderen

babybedje, speelplaats zonder toezicht en kinderstoel

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Inbegrepen

toeristenbelasting

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 15,00 per hond per dag, maar niet in het restaurant

Vanaf Utrecht

ca. 280 km

Ligging

bushalte op ca. 75 m, centrum Meschede op ca. 2 km en direct aan een meer en rustig gelegen

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, inchecken: 15:00 tot 20:00, uitchecken: 08:00 tot 11:00, gratis kluisjes bij receptie en privé parkeerplaats buiten

More Inclusive

Wanneer je via TUI je verblijf bij Welcome Hotel Meschede boekt, mag je tijdens je vakantie 1x gratis gebruik maken van een huurfiets om de regio te ontdekken en 1x gratis gebruik maken van de wellness.

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

Restaurants/Bars

3 restaurants en 2 bars

USP's

Prachtig uitzicht, Wandelen en fietsen, Zwemmen in de Hennesee, Goed verzorgd en sfeervol hotel, Jaren '50 stijl met modern comfort en Omringd door bos en water

Wellness - Tegen betaling

sauna en stoombad

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

fietsverhuur

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder