Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

La Grande Bastide

In Saint-Paul de Vence ligt het Hotel La Grande Bastide. Het is een oud landhuis uit de 18e-eeuw. De kamers hebben uitzicht op de omgeving. Verder hebben alle kamers een eigen badkamer, tv en telefoon. Drink een drankje in de zon op een van de twee terrassen. Neem een duik in het zwembad. Het is hier genieten.

Verzorging

ontbijtbuffet

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting ca. € 2,50 per nacht per persoon (vanaf 6 jaar)

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 17,00 per hond per dag

Vanaf Utrecht

ca. 1352 km

Ligging

bushalte op ca. 100 m, centrum Oude stad St. Paul de Vence op ca. 1 km, luchthaven Nice op ca. 12 km, supermarkt op ca. 1 km, treinstation Nice op ca. 16 km en winkels op ca. 1 km

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, inchecken: 14.00 - 20.00, uitchecken: 08.00 - 12.00, terras, tuin, privé parkeerplaats buiten en internethoek

Faciliteiten - Tegen betaling

lounge

Restaurants/Bars

ontbijtrestaurant en bar

USP's

Mooi uitzicht, Klein familiehotel, Unieke transfer, Verward zwembad, 2 terrassen en 18e-eeuws landhuis

Wellness

jacuzzi

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder