Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Le Tremplin

Algemeen

Hotel Le Tremplin is een gezellig en familievriendelijk hotel, gerund door de Franse familie Lacroix-Clément. Hotel Le Tremplin beschikt over een goede ligging in Châtel met een uitstekende verbinding naar de skiliften, waarmee u het skigebied Les Portes du Soleil bereikt. U verblijft in Hotel Le Tremplin op basis van halfpension verzorging. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en na een dag vol wintersportplezier kunt u in het restaurant terecht voor het 4-gangendiner. In het wellnesscenter kunt u de batterij in de sauna weer even opladen.

Gasten die u voor zijn gegaan zijn vooral te spreken over de netheid van de kamers, het vriendelijke personeel, de uitstekende keuken met een zeer uitgebreid wijnassortiment.

Bijzonderheden

U verblijft in hotel Le Tremplin op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 4-gangendiner
- Fondue- of raclette avond
- Kerst- en Oudejaarsdiner

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Gezellige huisbar
- Restaurant
- Tv-ruimte
- Parkeerplaats
- Gratis wifi
- Kleine wellness met Finse sauna
- Fitnessruimte

Ligging

Het gigantische skigebied Portes du Soleil strekt zich uit over Zwitserland en Frankrijk en behoort tot één van de grootste gebieden ter wereld. De 650 km aan afdalingen zijn perfect met elkaar verbonden door maar liefst 210 liften. Zowel voor de beginner als voor de gevorderde zijn er zeer veel mogelijkheden in het gebied. Het sfeervolle en authentieke centrum van Châtel bevindt zich op slechts enkele minuten verwijderd van hotel Le Tremplin. De skilift en -school bevinden zich op ca. 1 km. Bij voldoende sneeuw kunt u tot aan het hotel skiën. De skibus die u naar het centrum van Châtel en de skiliften van het skigebied Portes du Soleil brengt, stopt direct voor de deur. De skiverhuur bevindt zich binnen handbereik.

- Skiverhuur: ca. 30m
- Skilift L'Oy: ca. 350 m
- Centrum Châtel: ca. 800 m
- Skilift Tc Super Chatel: ca. 850 m
- Skischool: ca. 1 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Kamers

De keurig ingerichte en sfeervolle kamers beschikken over een: - Telefoon en tv - Badkamer met douche en toilet - Sommige kamers beschikken over een balkon of terras

1-persoonskamer :  - 1-persoonsbed  (max. 1 pers.)
2/3-persoonskamer :  - 2-persoonsbed - 1-persoonsbijzetbed voor de 3e persoon  (max. 2 volw. en een kind t/m 12 jaar)

Inbegrepen

Inbegrepen: 

 • Kinderbed gratis aanwezig, opgeven bij boeking
 • Ontbijt
 • Parkeergelegenheid

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen: 

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Toeristenbelasting ca. € 1,50 p.p.p.n.(vanaf 18 jaar)

Aanvullende informatie

Interbus: Uw touringcar

 Interbus comfortabel reizen

 • De touringcars zijn voorzien van:
 • Luchtvering voor optimaal rijgenot
 • Luxe Royal Class stoelen; extra beenruimte en ruim verstelbare rugleuning
 • Stereo geluidsinstallatie, DVD met meerdere monitoren
 • Minibar voor een kopje koffie, thee, soep of een gekoeld drankje
 • Toilet
 • Dubbele beglazing, airconditioning en plintverwarming
 • Minimaal twee ervaren chauffeurs

In nauwe samenwerking met Interbus brengen wij u snel, comfortabel en voordelig in luxe touringcars naar een groot aantal wintersportbestemmingen in Frankrijk, Zwitserland en Italië. Elke vrijdag vertrekt Interbus naar de bekende wintersportbestemmingen. In de middag of vroege avond stapt u in, de volgende morgen bent u al op uw bestemming. Op zaterdagavond vertrekt u weer terug vanuit uw wintersportbestemming terug naar Nederland waar u op zondag aankomt. De definitieve vertrektijden worden vermeld op uw reisbescheiden.

Royal Class
De touringcars die gebruikt worden door Interbus hebben standaard Royal Class stoelen. De Royal Class stoel heeft een verstelbare rugleuning die verder naar achteren verstelbaar is. Daarnaast biedt de Royal Class stoel meer beenruimte en een voetensteun.

Bagage
In verband met de beperkte bagageruimte in de touringcar, gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag het volgende worden meegenomen in de touringcar.

 • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
 • 1 ski- of snowboarduitrusting - bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn
 • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)
Toilet
Alle touringcars zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Niet roken
Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Speciale wensen
Wij houden zoveel mogelijk rekening met een door u opgegeven voorkeur (bijvoorbeeld wel of geen raamplaats), maar kunnen niet garanderen dat aan uw verzoek zal worden voldaan.

Huisdieren
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen. Pendelinformatie Routestops, eten en drinken In de touringcar kunnen tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee etc. verkregen worden. Alles tegen redelijke prijzen. Tijdens de regelmatige routestops is er tevens gelegenheid een maaltijd of versnapering te gebruiken in een wegrestaurant (uiteraard voor eigen rekening). Tussen 24.00 uur en 6.00 uur wordt er alleen gestopt voor de chauffeurswisseling, zodat u ongestoord kunt slapen.

Op tijd voor vertrek
Uiteraard proberen wij onze touringcars stipt op tijd te laten rijden en vertrekken. Het is daarom van groot belang dat u uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen (slecht weer, files etc.) waardoor de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Interbus is dan niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Kinderen
Kinderen reizen voordeliger met Interbus. Kinderen t/m 1 jaar betalen € 39,- per retour.

Uitstapplaatsen
Bij iedere accommodatie treft u een kopje buspendelgasten aan. In de beschrijving kunt u nagaan of de touringcar voor of nabij uw accommodatie stopt. Het kan ook zijn dat u vanaf de halteplaats een taxi of openbaar vervoermogelijkheid aantreft voor aansluitend vervoer naar uw eindbestemming. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Bestemmingstoeslag
Bij een aantal niet aan de hoofdroute gelegen bestemmingen betaalt u een bestemmingstoeslag. Deze bestemmingen zijn in de reisplanner met een # gemarkeerd in de bestemmingenlijst. Het kan zijn dat u in het buitenland kort voor de eindbestemming overstapt op een transferbus of taxi. In deze transferbus zijn op dit laatste deel van de reis geen Royal Class stoelen aanwezig. Interbus verzorgt deze transfer voor u.

Wissel
Interbus probeert haar touringcars via een zo snel mogelijk opstapschema rechtstreeks naar de bestemmingen in het buitenland te laten rijden. Het kan echter voorkomen dat u tijdens een korte stop in Nederweert overstapt in de touringcar die u naar uw bestemming brengt.

Reisdocumenten
Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Houdt uw grens- en reisdocumenten altijd in uw handbagage, zodat u ze direct bij de hand heeft als er om gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.

Geplande aankomsttijden
De geplande aankomsttijd liggen tussen 06.00 uur en 09.30 uur. De geplande aankomsttijd in Nederland bij terugkomst is tussen 07.00 – 10.00 uur. Vertrek- en aankomsttijden zijn onder voorbehoud.

Opstapschema bus
 • Amsterdam - Amsterdam Station Holendrecht.
 • Den Haag - Prinsessengracht
 • Rotterdam - Metrostation Capelse brug
 • Breda - Station NS Prinsenbeek, parkeerterrein de elleboog
 • Utrecht - Internationale Bushalte, Reactorweg
 • Eindhoven - P&R Meerhoven
 • Heerlen - achterzijde Station NS
 • Zwolle - Station achterzijde P+R
 • Arnhem - parkeerplaats Rijnhal
 • Apeldoorn - AC/La Place restaurant Apeldoorn, Rijksweg A50
 • Den Bosch - Ns Station Oost
 • Tilburg - Stappegoorweg
 • Maarheeze - Wisselplaats, den Engelsman 2A

Kinderkorting

Voor deze accommodatie geldt de volgende kinderkorting/kinderpijs

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder