Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Alba

Residence Alba biedt ruime en luxe appartementen met stijl en klasse. De residence is gelegen aan de voet van de piste. In het centrum vindt u verschillende bars, restaurants en discotheken.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel) (bij boeking opgeven)

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 46,00 per hond per week

Vanaf Utrecht

ca. 1065 km

Ligging

centrum op ca. 100 m

Faciliteiten

receptie, inchecken: 17:00 tot 19:00, uitchecken: 08:00 tot 10:00 en publieke parkeerplaats buiten (openbaar)

Faciliteiten - Tegen betaling

WiFi in openbare ruimte, WiFi op de kamer en overdekte privé parkeerplaats, ca. € 30,00 per week

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en voltage: 230 volt

USP's

Ideale ligging in Les Deux Alpes, Gelijk de piste op, Appartement voor de hele familie, Modern verblijf, 220km skipiste en Hoogte skigebied 1300m-3600m

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder