Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Vancouver

Hotel Le Vancouver is, vanwege de uitstekende ligging ten opzichte van de pistes, een perfect uitgangspunt voor de wintersporter. Rustig gelegen in Plagne Soleil, op circa 2.050 meter hoogte, met panoramisch zicht op de bergen en de lager gelegen dorpjes.

Voor de kinderen

babybedje (bij boeking opgeven) en kinderstoel

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan (max. 1), € 15,00 per hond per dag, maar niet in het restaurant en bij het zwembad

Vanaf Utrecht

ca. 1105 km

Faciliteiten

gratis wifi in openbare ruimte, gratis wifi op de kamer, receptie, inchecken: 17:00 tot 20:00, uitchecken: 08:00 tot 10:00, het is mogelijk een tv te huren en publieke parkeerplaats buiten (openbaar)

Faciliteiten - Tegen betaling

overdekte privé parkeerplaats, ca. € 15,00 per dag en overdekte privé parkeerplaats, ca. € 89,00 per week

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 46, het hoofdgebouw heeft 4 verdiepingen inclusief begane grond en een lift en voltage: 230 volt

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USP's

De deur uit en snel de piste op, Ontspannen in de wellness, Voor het eten wordt gezorgd, Altijd gezellig aan de bar, 425 km skipiste en Hoogte skigebied 1200m - 3250m

Zwembaden

binnenbad: open: 10.12 - 21.04, verwarmd

Wellness

sauna en stoombad

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder