Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Residence Le Belvedere

De kleinschalige residence Valfrejus biedt appartementen met een gunstige ligging ten opzichte van de piste. Gelegen in het rustigere hogere gedeelte van Valfréjus, op slechts 300 meter van alle faciliteiten. In het hart van het Nationaal Park Vanoise in de Noordelijke Alpen, zit Valféjus vol verrassingen. Vanaf de Punta Bagna op 2.737 meter hoogte kun je 24 pistes volgen, verspreid over 70 kilometer met een hoogte verschil van 1.200 meter. Wintersportplezier tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor de kinderen - Tegen betaling

babybedje ca. € 15,00 (bij boeking opgeven)

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan (max. 1), € 35,00 per hond per verblijf

Vanaf Utrecht

ca. 1100 km

Ligging

aan een hellende weg en winkels op ca. 400 m

Faciliteiten

inchecken: 17:00 tot 19:00, uitchecken: 08:00 tot 10:00 en parkeren in de straat (openbaar)

Overige informatie

totaal aantal kamers/ appartementen: 21 en het hoofdgebouw heeft 1 verdieping inclusief begane grond

USP's

Genieten van het uitzicht, Appartementen tot 8 personen, Lopend naar het centrum, Zelf koken of uiteten?, 135 km skipiste en Hoogte skigebied 1550m - 2737m

Entertainment

het animatieteam spreekt Engels en Frans

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder