Pierre En Vacances Les Chalets De Valoria


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Pierre En Vacances Les Chalets De Valoria

Ski's onder en gaan! De skipiste loopt voor de deur van het hotel langs. Kwaliteit, comfort en het vriendelijke personeel, alles vind je terug in dit hotel met prachtig uitzicht over het hele resort.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel, badje) (bij boeking opgeven)

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan (max. 1), € 39,00 per hond per week

Vanaf Utrecht

ca. 1095 km

Ligging

centrum op ca. 600 m en met panorama uitzicht

Faciliteiten

gratis wifi in openbare ruimte, receptie, inchecken: 16:00 tot 19:00, uitchecken: 08:00 tot 10:00 en privé parkeerplaats buiten

Faciliteiten - Tegen betaling

wifi op de kamer en overdekte privé parkeerplaats, ca. € 55,00 per week

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en er zijn 6 gebouwen

USP's

Verblijf in sfeervol appartement, Vriendelijke service, Stap voor de deur al op de ski's, Geniet van het uitzicht, 150 km skipiste en Hoogte skigebied 1430m - 2600m

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder