Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Monsigny

Ligging

Het hotel ligt in een rustige voetgangersstraat in de nabijheid van het centraal station Gare SNCF van Nice. Vlak voor het hotel vindt u de grootste bloemenmarkt van Nice, die met zijn bloemen-, fruit- en groentenstandjes uit de provincie de lokale sfeer ademt van de Côte d'Azur.

Faciliteiten

Receptie, restaurant, bar, lounge, terras, dakterras met 360°-uitzicht over de daken van Nice, openbare parkeergelegenheid (op ca. 200 m). Franse categorie: 3 sterren, 56 kamers, lift.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer, airconditioning, verwarming, tv, gratis wifi, kluis. Douche, toilet, föhn
• Eenpersoonskamer gelijkwaardig uitgerust

Eten & Drinken

• Logies/ontbijt: ontbijtbuffet

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder