Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Le Sainte Mere

Bij Hotel Sainte Mere geniet je van een uitstekende service en prima comfort. Hier staat het vriendelijke personeel voor je klaar om je hartelijk te verwelkomen. Hotel Sainte Mere is dan ook goede uitvalbasis om de omgeving van Normandië te verkennen.

Voor de kinderen

babybedje (bij boeking opgeven) en kindermaaltijden

Verzorging

halfpension, ontbijtbuffet en 3-gangen diner met deels keuze menu

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., huisdier bij boeking opgeven en kindermenu t/m 12 jaar

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting ca. € 1,00 per dag per persoon (vanaf 18 jaar, ter plaatse te betalen)

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 6,50 per hond per dag

Vanaf Utrecht

ca. 720 km

Ligging

centrum Ste-Mère-Eglise op ca. 500 m en rustig gelegen

Faciliteiten

receptie, inchecken: 15:00 tot 20:30, uitchecken: 07:00 tot 12:00, privé parkeerplaats buiten en tv lounge

More Inclusive

water en een 1/4 l huiswijn (rood, wit of rosé) per persoon bij het diner inbegrepen

Duurzame accommodatie

Onze duurzame accommodaties springen ertussenuit. Ben je op zoek naar een accommodatie die duurzaam omgaat met water, energie en afval? Waar je in de restaurants regionale producten proeft? En waar je wordt ontvangen door medewerkers met een eerlijk loon? Hotels en appartementen die al deze punten kunnen afvinken én beschikken over een internationaal keurmerk, worden opgenomen in ons duurzame aanbod. Deze accommodatie beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Green Key EU. Zo weet je dat deze accommodatie haar best doet voor mens, dier en milieu. En zorg je er zelf voor dat reizen ook in de toekomst aantrekkelijk blijft.

Overige informatie

onze classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 40 en het hoofdgebouw heeft 1 verdieping en een lift

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USP's

Aangenaam hotel, Rustig gelegen, Restaurant en bar, Erkend met duurzaamheidslabel, Halfpension en Goede ligging

Sport & Activiteiten

jeu de boules

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder