Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

De Belfort

General

Eenvoudig maar keurig hotel onder leiding van een vriendelijke familie. Een fijne persoonlijke service voor een heerlijk verblijf. Prima lokatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding, een echte aanrader!

Ligging

in een zijstraat van de boulevard Voltaire, op loopafstand van Place de la Nation, Place de la République en Place de la Bastille.

Faciliteiten

kleine receptie met kluis en WiFi (gratis), ontbijtzaal en lift. Continentaal ontbijt. Het hotel heeft een afgesloten fietsenstalling.

Kamers

eenvoudig maar netjes ingericht met telefoon, LCD-tv, gratis WiFi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Verzorging

inclusief eenvoudig continentaal ontbijt.

Parkeren

Parkeermogelijkheden in de straat (tegen betaling).

Metro

Voltaire (metrolijn 9, één overstap voor de Thalys)

Bijzonderheden

Toeristenbelasting ca. € 1,13 p.p.p.n in een 2-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder