Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Le Patio Bastille

General

In dit hotel lijkt druk Parijs ver weg, de lobby met art déco kunstwerken, de patio met tuin en terras. Vlakbij de populaire wijk Le Marais. Netjes ingerichte kamers, allen met een keukenblok, gratis WiFi, en vele andere faciliteiten.

Ligging

vlakbij Place de la Bastille in de populaire wijk Le Marais.

Faciliteiten

receptie,WiFi (gratis) binnenplein met tuin en terras, ontbijtzaal en liften. Amerikaans ontbijtbuffet.

Kamers

prettige kamers met telefoon, LCD-tv, WiFi (gratis) koelkastje, koffie- en theezeeffaciliteiten, kluisjes en airconditioning. Badkamer met bad of douche en toilet. De executive kamer is ruimer en de junior suite heeft een keukenblok. Alle kamers zijn via een paar traptreden te bereiken.

Verzorging

logies en Amerikaans ontbijtbuffet.

Parkeren

hotelparkeergarage (ca. € 25,- p.d.)

Metro

Nation (metrolijn 9, één overstap voor de Thalys)

Bijzonderheden

Toeristenbelasting ca. € 1,88 p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder