Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Paix Republique

General

Dit is typisch zo'n Parijs' hotel waar je graag komt. Ontdek het zelf in Paix République. Dichtbij 'Le Marais 'en tussen Opéra la Bastille en de Opéra Garnier. Klassieke, nette ingerichte kamers met o.a. gratis WiFi.

Ligging

op ca. 30 m van de Place de la République, dichtbij 'Le Marais' en tussen de Opéra Bastille en de Opéra Garnier.

Faciliteiten

receptie met zitgelegenheid, WiFi (gratis), lounge, ontbijt-restaurant en liften. Ontbijtbuffet.

Kamers

comfortabel en klassiek ingericht met telefoon, tv, radion, WiFi (gratis), kluisje, minibar en airconditioning. Bad of douche, toilet en haardroger. U heeft de keuze uit kamers met aparte bedden, die iets groter zijn, en kamers met één bed voor 2 personen.

Verzorging

inclusief ontbijtbuffet

Parkeren

beperkt aantal plaatsen bij het hotel € 20 per nacht, reserveren niet mogelijk

Metro

République (metrolijn 5, directe verbinding voor de Thalys)

Bijzonderheden

Toeristenbelasting ca. € 1,88 p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder