Residence Goelia Les Terrasses Du Corbier


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Residence Goelia Les Terrasses Du Corbier

Een geliefde locatie door de ligging aan de pistes, de overdekte parking en het semi-overdekte zwembad. Gelegen in het hard van Sybelles vind je dit familievriendelijke resort. In dit skigebied is er niet alleen de mogelijkheid om op ski's of een snowboard af te dalen, maar zijn er ook wandelpaden naar het dal.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel, badje) (bij boeking opgeven)

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan (max. 1), € 39,00 per hond per week

Vanaf Utrecht

ca. 1080 km

Ligging

winkels op ca. 50 m

Faciliteiten

gratis wifi in openbare ruimte, receptie, inchecken: 15:00 tot 19:00, uitchecken: 08:00 tot 10:00 en 1 parkeerplaats per unit

Faciliteiten - Tegen betaling

wifi op de kamer, het is mogelijk een tv te huren en overdekte privé parkeerplaats, ca. € 40,00 per week

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

USP's

In het autovrije Le Corbier, Vlak bij de pistes en de liften, Ontspannen in het zwembad, Genieten van het uitzicht, 310 km skipiste en Hoogte skigebied 1100m - 2620m

Zwembaden

binnenbad: open: 18.12 - 15.04, verwarmd

Wellness - Tegen betaling

sauna

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder