Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Sunnigdale

Breng de mooiste tijd van het jaar door in dit door een familie gerunde hotelcomplex nabij het strand.

Ligging

Rustig, maar toch centraal in Aghia Galini. Het dichtstbijzijnde strand (zandstrand, afgewisseld met kiezelstenen) ligt op ca. 150 m afstand. Restaurants en winkels in de directe omgeving van het hotel. Het centrum van Aghia Galini ligt op ca. 800 m.

Faciliteiten

Mooie buitenruimte met zonneterras en zwembad. Lobby met receptie, wifi, ontbijtruimte met terras en tuin. Nationale categorie: 3 sterren, 18 kamers, 3 gebouwen.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (ca. 23 m²), airconditioning (tegen betaling), koelkast. Douche, wc, haardroger. Balkon/terras. Max 3 volw.

Eten & Drinken

• Ontbijt: ontbijtbuffet

Entertainment

Mini's, maxi's & teensMinis_Maxis_+Alter

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder