Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Kasapakis

Ligging

Dit aparthotel ligt direct in het hart van Analypsi.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Een roomservice tegen betaling is beschikbaar. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Een kitchenette met een koelkast, een mini-koelkast en een fornuis is eveneens standaard aanwezig. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (tegen toeslag) beschikbaar. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Het verblijf biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Ook ligstoelen en parasols staan klaar voor de gasten. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder