Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Astra Village Apartments En Suites

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen kiezen uit 45 kamers. Tot de voorzieningen horen een kluis, een wisselkantoor, een bar, roomservice en een wekdienst. Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In het verblijf staan kamers met een keuken ter beschikking. De kamers bieden een koelkast, een kluisje en wifi.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals minigolf en biljart zorgen voor afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.5
Erg goed
3 beoordelingen
Hotel
7.8
Ligging
8.9
Kamer
6.7
Eten
7.2
Zwembad
7.2
Service
7.8
Gezinsvriendelijk
6.7
Strand
5.0
Sport
6.7