Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Castello Bianco

Faciliteiten kinderen - inbegrepen

  • apart kinderbad

Eten & Drinken

  • 2 restaurants waarvan 1 à-la-cartepool-/snackbar

Je kunt verblijven op basis van

  • Logies
  • Logies + ontbijt
  • Halfpension

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort n/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.

Praktische informatie

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2018 heft Griekenland voor overnachtingen in toeristische accommodaties een extra verblijfsbelasting. Deze belasting moet verplicht ter plaatse in de accommodatie betaald worden. Afhankelijk van de landelijke hotelclassificatie worden volgende bedragen berekend: In hotels bedraagt deze verblijfsbelasting: 0,5 € per kamer per nacht voor 1-2 sterren hotels, 1,5 € per kamer per nacht voor 3 sterren hotels, 3 € per kamer per nacht voor 4 sterren hotels, 4€ per kamer per nacht voor 5 sterren hotels. In appartementen bedraagt deze verblijfsbelasting: 0,25 € per appartement per nacht voor 1-2 sleutel appartementen, 0,5 € per appartement per nacht voor 3 sleutel appartementen, 1€ per appartement per nacht voor 4 sleutel appartementen. De officiële vergunning is bepalend of de sterren of sleutel verblijfsbelasting van toepassing is. Het kan daarom zijn dat in sommige appartementen het bedrag van de hotels geldt

Gezondheid

Wij adviseren je voor de laatste stand van zaken betreffende vaccinaties en gezondheidsadviezen te kijken op www.lcr.nl of het reizigersspreekuur van jouw lokale GGD te bezoeken.

SUNtips

  • Bezoek het historische eiland Spinalonga, ooit een Venetiaans fort, later een leprakolonie. Unieke landschappen en een panoramisch uitzicht op de bergtoppen!
  • Bewonder de prachtige en rotsachtige stranden rond de Golf van Mirabello.
  • Bezoek het beroemde Minoïsche paleis van Knossos. Daarna vrije tijd in Heraklion, een paradijs voor architecten en historici.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
8
Heerlijk
30 beoordelingen
Ligging
7.6
Prijs/kwaliteit
8.3
Interieur
6.8
Hoeveelheid ruimte
8.1
Zwembad
7.8
Hygiëne
8.4