Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Blue Sky

Hotelfaciliteiten

Een bagagedepot en een kluis staan de reizigers van het hotel ter beschikking. Wifi (tegen betaling) biedt de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Een aangenaam verblijf wordt gegarandeerd door de comfortabele wooneenheden van het verblijf.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Het hotel beschikt over een zwembad en een buitenbad. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder