Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Ascot Hyde Park

Hotelfaciliteiten

De gasten zullen zich in een van de 66 kamers op hun gemak voelen. Tot de voorzieningen horen roomservice en een conferentieruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In het verblijf staan kamers met een centrale verwarming en een badkamer ter beschikking. Bovendien is er een kluisje. Een thee-/koffiezetapparaat behoort ook tot de standaardvoorzieningen. Kleine extra's zoals een internettoegang, een telefoon, een televisie, een radio en wifi maken het verblijf nog aangenamer. Een douche en een bad behoren tot de inrichting van de badkamers. Het hotel biedt niet-rokenkamers. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder