Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Columbia

General

Zeer sfeervol familiehotel met een persoonlijke en vriendelijke service. Geliefd bij kunstenaars en artiesten. Traditioneel ingericht en goed onderhouden. Van harte aanbevolen!

Ligging

aan Hyde Park, metro Lancaster Gate. Op zondag vindt bij mooi weer tegenover het hotel, aan de kant van Hyde Park een gezellige schilderijenmarkt plaats.

Faciliteiten

receptie met kluis (gratis), lift, grote lounge, bar, ontbijtrestaurant, gratis WiFi in lounge en bar. Continentaal ontbijtbuffet (Engels ontbijt mogelijk, toeslag ter plaatse betalen).

Kamers

ruim en voorzien van telefoon, tv en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met bad, toilet en haardroger. Er zijn op aanvraag ook familiekamers beschikbaar.

Verzorging

inclusief continentaal ontbijt.

Parkeren

gratis hotelparking op basis van beschikbaarheid

Metro

Lancaster Gate (metrolijn: Central) / Paddington (metrolijnen: Bakerloo, Circle, District, Hammersmith & City) / Queensway (metrolijn: Central)

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder