Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Kings

Ligging

Het hotel ligt vlakbij de binnenstad van Londen en slechts enkele meter van Hyde Park verwijderd. Een halte van het openbaar vervoer en meerdere bars liggen op ongeveer 50 m, de dichtstbijzijnde mogelijkheden om te winkelen bereikt u binnen ca. 100 m.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel werd gebouwd in 1800. De gasten kunnen kiezen uit 32 kamers. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een koffiehuis en roomservice. Dankzij een internettoegang in de gemeenschappelijke ruimtes kunnen de gasten met de buitenwereld in contact blijven.

Kamers

De kamers bieden centrale verwarming en een badkamer. De kamers beschikken over een internettoegang en een telefoon. In de badkamers is een haardroger aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

De accommodatie biedt ontbijt, lunch en diner aan.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder