Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Midgardur

General

Dit moderne hotel heeft een uitstekende ligging. Op 100 m van de Laugavegur,750 m van de Hallgrimkskirkje en 1400m via de boulevard naar het prachtige concertgebouw Harpa en de haven. Het hotel is van alle gemakken voorzien, een aanrader.

Ligging

zeer centraal op loopafstand van alle bezienswaardigheden en 200m van de boulevard.

Faciliteiten

receptie, ontbijtrestaurant, Jörgensen Kitchen & Bar, gratis WiFi en liften. Ontbijtbuffet.

Kamers

licht en uitnodigend, voorzien van radio, LCD-tv, telefoon, kluisje, minibar, koffie-en theefaciliteiten, gratis WiFi, douche, toilet en haardroger.

Verzorging

op basis van logies & ontbijt

Parkeren

in de omgeving

Metro

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder