All Inclusive Zakynthos

All Inclusive vakantie Zakynthos

Zakynthos is het eiland dat met trots de naam “bloem van het oosten” draagt. Een naam die het eiland verdiend heeft aan de weelderige flora en fauna. Waar je ook kijkt, Zakynthos is net een schilderij. De prachtige witte stranden, de heldere blauwe zee, de kalkrotsen en de florerende natuur zorgen voor een prachtig kleurenpallet. Genieten: dáár draait het op Zakynthos om, en onbezorgd geniet je van een All Inclusive vakantie.

  • Fijne familiestranden als Tsivili en Laganas
  • Eiland met een prachtige kleurenpallet
  • Prikkel je zintuigen door de schoonheid en de lekkere wijn
  • Onbezorgd genieten met een All Inclusive arrangement
 

 

All Inclusive Zakynthos? Ik zou 't doen!

Op Zakynthos worden alle zintuigen geprikkeld en het draait het om maar één ding: genieten. Om dat zoveel mogelijk te doen, wil je je zo min mogelijk bezighouden met alle daagse zaken, zoals het eten. Ontbijt, lunch, diner: met een All In arrangement wordt alles voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is lekker zorgeloos genieten. Dat is immers waar het om gaat. 

Zakynthos de bloem van het oosten

De voornaamste reden om naar Griekenland te gaan is toch wel de combinatie van het goede klimaat met de prachtige stranden. Op Zakynthos zit je dan ook helemaal goed. Het strand van Tsivili, Laganas of Limni Keriou zijn stuk voor stuk prachtige stranden met langzaam aflopend water, waar je uitstekend terecht kunt met de kinderen. Samen bouwen jullie daar de hoogste zandkastelen. Wat de stranden echter bijzonder maakt, zijn de Carreta-Carreta schildpadden die hier aan land komen om eitjes te leggen.

Naast deze stranden is er echter een strand, waaraan Zakynthos zijn roem verdient. Een strand dat in elke kiosk de ansichtkaarten siert: Navagio beach. Het beroemde strand tussen kalkrotsen met daarop het aangespoelde scheepswrak. Zonder een bezoek aan dit strand, is je vakantie niet compleet.

Op het strand liggen is zeker leuk, maar dat is niet het enige wat Zakynthos te bieden heeft.
De aardbeving van 1953 heeft Zakynthos-stad niet stuk weten te krijgen, want de stad heeft zijn uitstraling weten te behouden. Wandel je naar het Solomosplein, dan vind je het museum met Post-Byzantijnse kunst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen te wandelen naar de straat Alexander Roma om heerlijk te shoppen. Aan de waterkant ligt een mooie wandelpromenade, die langs de Agios Dionysos kerk komt. Een mooie bezienswaardigheid.

Een heel andere belevenis is een tocht naar de blauwe grotten. Langs ruige kustlijn van Zakynthos zijn grotten ontstaan die door het water een blauwe gloed hebben gekregen. Vooral in de ochtend zijn de kleuren indrukwekkend.

Wie ook nog een beetje historie mee wilt krijgen op Zakynhos, kan in een kleine groep een tour maken naar het oude Olympia van Zakynthos. Hier werd duizenden jaren geleden de olympische spelen gehouden en de ruïnes van het stadion zijn nog steeds te bezichtigen.

Kindvriendelijke All Inclusive vakantie Zakynthos

De stranden van Zakynthos zijn super kindvriendelijk en daar alleen al kunnen ze zich uren en uren vermaken. Daarnaast zullen ze zich eveneens vergapen aan de blauwe grotten, waar papa en mama door de blauwe gloed opeens smurfen lijken. Waterpret beleven de kids niet alleen in zee, maar ook bij waterpark Zante Water Village, waar spannende glijbanen en waterattracties ze opwachten.

Bij de All Inclusive hotels gaat de waterpret gewoon door in de prachtige zwembaden bij de hotels. Sommige hebben zelf hun eigen spannende waterglijbanen. Daarnaast zijn er vaak allerlei extra faciliteiten, zoals speelplaatsen, avond entertainment en animatie.

Last minute All Inclusive Zakynthos

De schoonheid van Zakynthos, de lekkere wijn, de fijne uitstapjes, de heerlijke All Inclusive hotels en het fijne klimaat. Reden genoeg om meteen in het vliegtuig te stappen voor een vakantie op Zakynthos. Gelukkig vind je bij SUNtip aantrekkelijke last minutes tot wel 6 weken voor vertrek.

Vind de beste All Inclusive Zakynthos bij SUNtip

Wil jij zorgeloos zoveel mogelijk uit je vakantie naar Zakynthos halen? Boek dan een All Inclusive Zakynthos bij SUNtip. Ik zou ’t doen!

Vind je ideale All Inclusive naar Zakynthos