All Inclusive Kroatië

All Inclusive vakantie Kroatië

Het beeldschone Kroatië biedt een gevarieerde vakantie. Je ontdekt er schitterende steden als Split en Pula, vol met culturele invloeden uit Griekenland en het Romeinse tijdperk. Tegelijkertijd heeft Kroatië enkele unieke natuurparken die behoren tot de mooiste van Europa. Maar wat Kroatië het meest aantrekkelijk maakt, is de duizenden kilometers aan kustlijn. Dat maakt van Kroatië een uitstekende bestemming voor een strandvakantie én: voor een All Inclusive vakantie.

  • Cultuurrijke steden om te ontdekken
  • Duizenden kilometers aan kustlijnen
  • Unieke natuurparken, zoals Krka, om te bezichtigen
  • Op-en-top genieten met een All Inclusive

 

All Inclusive in het veelzijdige Kroatië

Dat Kroatië veelzijdig is, blijkt wel uit het klimaat van Kroatië. Dat zijn er maar liefst drie! Zo heeft het binnenland een gematigd zeeklimaat, het oosten een continentaal klimaat en langs de kust heerst er een mediterraan klimaat. Dat maakt van de kust de beste plek om te genieten van een fijne zonvakantie.

De streek Istrië, met badplaatsen als Pore, is een fijne bestemming voor een vakantie. Pore is een havenstad omringd door prachtige hotels. In het stadje vind je tal van winkels en restaurants. Wanneer je door de uit de Romeinse tijd stammende straten slentert, lijkt het net alsof je een wandeling door de tijd maakt. Rondom de stad zijn er allerlei strandjes en op slechts 3 kilometer afstand vind je waterpark Aquacolors.

Istrië heeft maar liefst 540 kilometer aan kust en dat betekent dat je er op uit kunt trekken om de mooiste stranden te ontdekken. Borik, Valdaliso, Fazana Beach zijn stranden die geliefd zijn onder het grote publiek, maar wie goed zoekt – zal ook allerlei verlaten baaitjes kunnen vinden. En zeg nou zelf: een privé strand, hoe lekker is dat?

De streek Dalmatië is eveneens een streek waar je fijne All Inclusive hotels kunt vinden. Het is tevens de streek waar je enkele bekende steden vindt als Dubrovnik, Split en Zadar. Stuk voor stuk steden vol historische bezienswaardigheden. Echte juweeltjes van steden om te bezoeken dus! Het is tevens de streek die natuurpark Krka huisvest. Hier vind je prachtige watervallen. Daarnaast zijn er ook talloze prachtige stranden en eilanden, zoals Brac, waar je bijzonder mooie stranden en blauwe grotten vindt. Het mag daarom ook gesteld worden dat het veelzijdige Kroatië veel te bieden heeft als vakantieland.

Kindvriendelijke All Inclusive Kroatië

Net als de volwassenen, zullen de kinderen hun ogen uitkijken aan de prachtige natuur van het land. Daarnaast bieden de lange stranden veel mogelijkheden tot watersporten en speelmogelijkheden. Voor wie dat niet genoeg waterpret biedt, is een bezoek aan een waterpark ook een optie. Lekker glijden van de spannendste glijbanen.

Ten slotte zijn de All Inclusive familiehotels ook om echt van te genieten. Zwembaden, speeltuinen, kinderdisco’s, kidsclubs en natuurlijk een fijne hotelkamer. De kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.

Last minute All Inclusive Kroatië

Kroatië is een land vol historie, weelderige natuur en schitterende stranden. Een vakantiebestemming waar je zult vinden wat je zoekt in een vakantie, en met een All Inclusive geniet je daar optimaal van. Daar wil je zo snel mogelijk heen! Bij SUNtip vind je aantrekkelijke last minute vakanties tot wel 6 weken voor vertrek.

Vind de beste All Inclusive Kroatië bij SUNtip

Wil jij zorgeloos en onbeperkt genieten tijdens je vakantie op Kroatië? Boek dan een All Inclusive Kroatië bij SUNtip. Ik zou ’t doen!

Vind je ideale All Inclusive Kroatië