Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

El Mirador

Rustig, ver weg van de toeristische centra en direct aan zee, vinden geuren hier hun perfecte accommodatie!

Ligging

Direct aan het natuurlijke zandstrand van Playa Blanca. Winkels, restaurants en bars zijn in ca. 3 km te bereiken. Vanwege de nabijheid van de luchthaven is afhankelijk van de windrichting vliegtuiglawaai te verwachten.

Faciliteiten

Modern strandhotel met receptie, wifi (in het gehele hotel inbegrepen), restaurant. Spaanse categorie: 4 sterren, 50 kamers, 3 verdiepingen, lift.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (DZQ, ca. 27 m²), airconditioning, minibar, tv, huurkluis, föhn, bad, toilet. Naar keuze met balkon (DZ) en zeezicht (DZM). Max. 3 volw., ook te boeken voor alleengebruik (EZ).

Eten & Drinken

• Halfpension: ontbijtbuffet en avondbuffet
• Ontbijt: ontbijtbuffet

Entertainment

Mini's, Maxi's & Teens

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder