Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

El Mirador

Rustig, weg van de toeristische centra en direct aan zee, wie op zoek is naar rust, vindt hier zijn perfecte accommodatie!

Ligging

Direct aan het natuurlijke zandstrand van Playa Blanca. Vanwege de nabijheid van de luchthaven is afhankelijk van de windrichting vliegtuiggeluid te verwachten.

Faciliteiten

Modern strandhotel met receptie, wifi (inbegrepen), restaurant. Spaanse categorie: 4 sterren, 50 kamers, 3 verdiepingen, lift.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (DZQ, ca. 27 m²), airconditioning, minibar, tv, huurkluis, föhn, bad, toilet. Naar keuze met balkon (DZ) en zeezicht (DZM). Max. 3 volw., te boeken voor alleengebruik (EZ).

Eten & Drinken

• Volpension: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner
• Halfpension: ontbijtbuffet en diner koud/warm buffet
• Ontbijt: ontbijtbuffet

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder