Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Melva Suite

Ligging

Rustig, in de bergen boven Las Palmas in de buurt van de kerk van San Juan Bautista (2.9 km).

Faciliteiten

Tot hotel verbouwd landhuis met een zeer speciale charme. Restaurant en bar/lounge. Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Ter plaatse hulp bij het plannen van uitstapjes/kopen van tickets. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar.

Verblijfstype

• Naar keuze Juniorsuite Landelijk, Deluxe of Grand Suite Deluxe. Alle kamers zijn hoogwaardig ingericht met airconditioning, telefoon, satelliet-tv, minibar, huurkluis, wifi (inclusief), aparte slaapkamer, bad of douche, haardroger, toilet en een balkon of patio.

Eten & Drinken

• Ontbijt en diner.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder