Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Side Shore

Ligging

Het bungalowcomplex ligt direct aan het zand-/kiezelstrand, ongeveer 30 meter van de zee in de baai van Aguila Playa, die deel uitmaakt van San Agustin. Restaurants, bars en een supermarkt zijn in de buurt. Het dichtstbijzijnde zandstrand is ongeveer 1,5 km.

Faciliteiten

De door een familie gerund complex heeft 25 bungalows, die zich in een prachtige tuin bevinden. Er is ook een zwembad met een zonneterras, ligstoelen en parasols, een restaurant en een snackbar aan het zwembad in de zomer. De receptie is overdag geopend, per uur, inclusief wifi. In het complex is er ook het beroemde windsurfcentrum Bjoern Dunkerbeck met bordverhuur en surfschool.

Accommodatie

Bungalows
De bungalows zijn eenvoudig en ruim en hebben een woon/slaapgedeelte met slaapgelegenheid voor de 3e persoon volwassenen of 2 kinderen, een kitchenette, een aparte slaapkamer, airconditioning tegen bijbetaling, satelliet-tv (inclusief), kluis tegen betaling, douche/WC en gemeubileerd terras.

Verzorging

Alleen 's nachts, ontbijt, halfpension of volpension
Maaltijden worden genomen in het gezellige restaurant. Ontbijt in buffetvorm, diner in buffetvorm of naar keuze van het menu, afhankelijk van de gasten. Vanaf 1.10.19 is het ook mogelijk om volpension te boeken. Daarnaast wordt de lunch in buffetvorm of in menuvorm (afhankelijk van het bezetting) geserveerd.

Sport tegen betaling

In het complex is er het windsurfcentrum Bjoern Dunkerbeck met bordverhuur en surfschool.

Hotelservice

3 keer per week schoonmaken (exclusief keuken), linnen eenmaal per week, handdoek 2 keer per week. Als welkomstgeschenk staat bij aankomst een fles water klaar in uw bungalow.

Opmerking

De faciliteit is niet toegankelijk voor gehandicapten.
Enkele trappen/stappen beschikbaar in de faciliteit.
PLAZA DE HIBISCUS 2
35100 AGUILA PLAYA
GRAN CANARIA/SPAIN
TEL: 0034-928-762958

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder