Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Villa Hermigua

Een heel bijzonder adres: De Villa Hermigua! Centraal in het gelijknamige stadje, maar toch in de prachtige natuur van La Gomera. Ga op verkenningstocht met een huurauto en ontdek de diversiteit van La Gomera!

Ligging

Centraal in het centrum van Hermigua met winkels.

Faciliteiten

De voormalige dorpsschool uit 1890 werd gerestaureerd in Canarische stijl en is sindsdien populair als landhotel bij natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. Zonneterras, ligstoelen, douche en uitzicht op zee. Receptie (op bepaalde tijden bemand), wifi op het terras, minimarkt, ontbijtruimte. Spaanse categorie: 2 sterren, 11 kamers.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (DZ, ca. 14 m2), wifi, tv. Bad, wc. Max. 2 volw., te boeken voor eenpersoonsgebruik (EZ)

Eten & Drinken

• Ontbijt: continentaal ontbijt

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder