Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Orone

Dit door een familie gerunde appartementencomplex in het zonnige zuiden van het eiland met dakterras en uitzicht op de kleine haven zal u verrukken. Het hotel is alleen door de kustweg van het natuurlijke strand gescheiden.

Ligging

In het zonnige zuidoosten, in Playa Santiago met uitzicht op de kleine haven, gescheiden door de weg aan het meer van het donkere lavastrand (kiezels/zand).

Faciliteiten

Familiaal appartementencomplex met dakterras, ligstoelen, parasols. Receptie (per uur geboekt). Landcategorie: 2 sterren, 12 accommodaties, 3 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio (SA, ca. 50 m²), woonkamer, kitchenette, broodrooster, eethoek, ventilator, wifi. Douche, toilet. Landzijde. Max. 3V • Studio (SAM, ca. 50 m²), woonkamer, kitchenette, broodrooster, eethoek, ventilator, wifi. Douche, toilet. Balkon met zeezicht. Max. 3V, te boeken voor alleengebruik (SAE) • Andere kamercat. op aanvraag

Eten & Drinken

• Alleen op basis van logies te boeken

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.3
Goed
4 beoordelingen
Hotel
8.9
Ligging
9.1
Strand
7.1
Kamer
8.3
Eten
8.1
Zwembad
3.4
Service
8.3
Sport
6.1
Gezinsvriendelijk
1.0