Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Orone

Direct aan het natuurlijke strand.

Ligging

In het zonnige zuidoosten, in Playa Santiago met uitzicht op de kleine haven. Door de kustweg gescheiden van het donkere lavastrand (kiezels/zand).

Faciliteiten

Door een familie beheerd appartementencomplex met dakterras, ligbedden en parasols. Receptie (op bepaalde tijden bezet). Spaanse categorie: 2 sterren, 10 wooneenheden, 3 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio type A (ca.50m²), woonkamer, keukenhoek, broodrooster, eethoek, ventilator, wifi, douche, toilet, landzijde. Max. 3 volw., ook te boeken voor alleengebruik. Naar keuze met balkon/terras en zeezicht.

Eten & Drinken

• Alleen overnachting

Entertainment

Mini's, Maxi's & Teens

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder