Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Orone

Dit door een familie gerunde appartementencomplex in het zonnige zuiden van het eiland met dakterras en uitzicht op de kleine haven zal u inspireren. Het hotel wordt alleen door de boulevard gescheiden van het natuurlijke strand.

Ligging

In het zonnige zuidoosten, in Playa Santiago met uitzicht op de kleine haven, gescheiden van het donkere lavastrand (kiezel / zand) door de kustweg.

Faciliteiten

Familie gerund appartementencomplex met dakterras, ligstoelen, parasols. Receptie (op bepaalde tijden bemand). Spaanse categorie: 2 sterren, 10 wooneenheden, 3 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio (SA, ca. 50 m2), woonkamer, kitchenette, broodrooster, eethoek, ventilator, wifi. Douche, wc. Aan de landzijde. Max. 3 volw. • Studio (SAM, ca. 50 m2), woonkamer, kitchenette, broodrooster, eethoek, ventilator, wifi. Douche, wc. Balkon met uitzicht op zee. Max. 3 volw., te boeken voor eenpersoonsgebruik (SAE) • Andere kamercategorie op aanvraag

Eten & Drinken

• Alleen met overnachting te boeken

Minis, Maxis & Teens ()

Ihr Badeparadies

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.5
Uitstekend
6 beoordelingen
Hotel
9.3
Ligging
9.3
Kamer
8.6
Service
8.6
Strand
8.4
Eten
8.8
Zwembad
4.7
Gezinsvriendelijk
1.0
Sport
7.5