Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Nelly

Door een familie beheerd complex.

Ligging

Met een prachtig panorama-uitzicht en bananenplantages in het middengedeelte van de vallei Valle Gran Rey. Het strand ligt op ca. 2 km.

Faciliteiten

Door een familie beheerd appartementencomplex, bestaande uit 2 gebouwen met een prachtige tuin. Zwembad, zonneterrassen, ligbedden, parasols, barbecue. Spaanse categorie: 2,5 sterren, 8 wooneenheden, 2 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio type A, woonkamer, kitchenette, koelkast, tv, wifi. Bad/toilet, voor alleengebruik te boeken, naar keuze appartement type B met aparte slaapkamer. Max. 2 volw.

Eten & Drinken

• Alleen overnachting

Entertainment

Mini's, Maxi's & Teens

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
7
Goed
1 beoordelingen
Kamers
7.0
Prijs/kwaliteit
6.0
Bediening
6.0
Ligging
6.0