Vanaf
Stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Miranda

Bergen of zee? U hoeft deze vraag niet te stellen wanneer u verblijft in dit appartementencomplex. Aan de ene kant hebt u uitzicht op de blauwe Atlantische Oceaan, en aan de andere kant, de imposante bergen van La Palma.

Ligging

Rustig, met uitzicht op de zee en de bergen. Santa Cruz is ca. 10 min. rijden. Ideaal om te wandelen in de omgeving.

Faciliteiten

Complex met prachtige tuin, zoetwater zwembad en barbecue. Receptie, wifi (inbegrepen in het gehele hotel). Landcategorie: 2 sterren, 8 wooneenheden, 2 verdiepingen.

Verblijfstype

• Studio (ST, ca. 30 m²), gecombineerde woon-/slaapkamer, volledig uitgeruste keuken, kluis, tv. Douche, toilet. Balkon/terras met zeezicht. Max. 3V

Eten & Drinken

• Alleen op basis van logies te boeken

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
9.7
Fantastisch
4 beoordelingen
Hotel
9.6
Ligging
9.1
Kamer
9.5
Eten
9.5
Zwembad
9.4
Service
9.7
Sport
8.8
Strand
6.7
Gezinsvriendelijk
5.5
Wellness
10.0
Activiteiten
10.0