Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Casa Rosan

Wandelingetje maken? Dan is dit de accommodatie voor u! Casa Rosan ligt direct aan het nationale park Caldera de Taburiente en is het perfecte startpunt voor wandelingen.

Ligging

Dit hotel ligt op een heuvel, aan de uitgang van de Caldera de Taburiente (ideaal startpunt voor wandelingen). Het is 2,5 km naar Los Llanos de Aridane en 7 km naar Tazacorte.

Faciliteiten

Familievakantieoord met binnenplaats en tuin. Zwembad, zonneterras, dakterras, uitzicht op zee, WiFi. Landscategorie: 1 ster, 4 wooneenheden, 2 verdiepingen.

Verblijfstype

• Appartement type B (ca. 52 m²), aparte slaapkamer, verwarming, keuken, koffiezetapparaat, tv, kluis. Douche, toilet. Terras. Max. 3 volw., ook voor alleengebruik te boeken
• Appartement type C (ca. 73 m²), 2 aparte slaapkamers, woonkamer, verwarming, keuken, koffiezetapparaat, tv, kluis. Douche, toilet. Terras. Optioneel als Superior appartement (ca. 73 m²) te boeken, betere faciliteiten, groot terras. Max. 4 volw.

Eten & Drinken

• Enkel overnachting te boeken

Goed om te weten

• 1x schoonmaak, 2x verschonen van handdoeken en 1x per week verschonen van beddengoed

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder