Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

San Isidro

Relaxen in het kleine en rustige complex of het voordeel van de uitstekende ligging benutten en met de huurauto het eiland met bergen, plaatsjes en stranden verkennen.

Ligging

Rustig gelegen in het Aridane-dal, met een prachtig panoramisch uitzicht over de bergen en de Atlantische Oceaan. Diverse winkelmogelijkheden en restaurants liggen op ca. 15 minuten loopafstand, het strand ligt op ca. 10 minuten rijafstand.

Faciliteiten

Klein rijtjeshuizencomplex in Canarische stijl met tuin, zonneterras, ligbedden en parasols, gemeenschappelijke BBQ-hoek en wasmachine. Spaanse categorie: 1 ster, 4 wooneenheden.

Verblijfstype

2-kamerapp. type B (ca. 40 m²) met kitchenette, verwarming, broodrooster, koffiezetapparaat, koelkast, tv, WiFi, aparte slaapkamer. Douche, wc, föhn. Gemeubileerd terras. Max. 2 volw. + 1 kind, ook voor alleengebruik te boeken
3-kamerapp. type C (ca. 49 m²) met kitchenette, verwarming, broodrooster, koffiezetapparaat, koelkast, tv, WiFi, 2 aparte slaapkamers. Douche, wc, föhn. Gemeubileerd terras. Max. 4 volw.

Eten & Drinken

Logies

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder