Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Valle Aridane

Dit hotel is perfect voor wandelingen en avontuurlijke vakanties! De centrale locatie is een ideaal startpunt voor wandelingen of ontspannende dagen aan zee.

Ligging

Dit hotel ligt in het centrum van Los Llanos de Aridane. Er zijn restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving.

Faciliteiten

Het middelpunt van dit hotel is een prachtig dakterras met tafels en stoelen. Receptie (24 uur), WiFi, ontbijtzaal. Landscategorie: 3 sterren, 43 kamers, 6 verdiepingen, 2 liften.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (ca. 21 m²), huurkluis, telefoon, tv, WiFi. Badkamer, toilet. Max. 3 volw., ook voor alleengebruik te boeken. Optioneel balkon. Max. 3 volw.

Eten & Drinken

• Halfpension: ontbijtbuffet, avondmenu (driegangenmenu, drankjes niet inbegrepen)
• Dine around-concept: het diner wordt geserveerd in nabijgelegen restaurants naar keuze (op 5-10 minuten lopen)
• Ontbijt: ontbijtbuffet
• Alleen overnachting te boeken.

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder