Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Valle Aridane

Perfect voor uw wandel- en actieve vakantie! Het centraal gelegen hotel is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen over het eiland maar ook voor relaxte dagen aan zee.

Ligging

Gelegen in het centrum van Los Llanos de Aridane, met restaurants, cafés en winkelmogelijkheden in de buurt.

Faciliteiten

Middelpunt is het mooei dakterras met tafels en stoelen. Receptie (gehele dag), WiFi in het gehele complex, gemeenschappelijke tv-ruimte en ontbijtruimte. Spaanse categorie: 3 sterren, 43 kamers, 6 etages, 2 liften.

Verblijfstype

Tweepersoonskamer (ca. 21 m²) met telefoon, tv, WiFi, huurkluisje. Badkamer, wc, naar keuze met balkon. Max. 3 volw., ook voor alleengebruik te boeken

Eten & Drinken

Halfpension: ontbijtbuffet, diner als keuzemenu (3-gangenmenu, drankjes niet inclusief)
Het diner wordt gebruikt in nabijgelegen restaurants (5-10 minuten loopafstand)
Logies/ontbijt: ontbijtbuffet
Logies

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder