Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Valle Aridane

Perfect voor uw wandelvakantie en om avonturen te beleven! Dit centraal gelegen hotel is een ideaal startpunt voor wandelingen of ontspannen dagen aan zee.

Ligging

In het centrum van Los Llanos de Aridane. Restaurants, cafés, winkels in de directe omgeving.

Faciliteiten

Het middelpunt is een prachtig dakterras met tafels en ligstoelen. Receptie (24 uur), wifi, ontbijtruimte. Spaanse categorie: 3 sterren, 43 kamers, 6 verdiepingen, 2 liften.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (DS, ca. 21 m²), gerenoveerd, huurkluisje, telefoon, tv, wifi. Douche, wc Max. 3 volw., ook te boeken voor alleengebruik (DES). Optioneel balkon (DSB). Max. 3 volw.

Eten & Drinken

• Halfpension: ontbijtbuffet, ‘s avonds menukeuze (3-gangen menu, drankjes niet inbegrepen)
• Dine-around-concept: diner wordt genomen in nabijgelegen restaurants naar keuze (5-10 minuten lopen)
• Ontbijt: ontbijtbuffet
• Alleen overnachting

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder