Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Complejo Geranios

Idyllisch gelegen.

Ligging

Rustig gelegen, met prachtig uitzicht over de kleine baai van Puerto de Tazacorte. Los Llanos de Aridane ligt op ca. 2 km afstand.

Faciliteiten

Verzorgd, klein appartementencomplex. Spaanse categorie: 1 ster, 3 wooneenheden.

Verblijfstype

2-kamerapp. type B (ca. 35 m²) met woonkamer, aparte slaapkamer, kitchenette, verwarming, koffiezetapparaat en broodrooster, tv, WiFi (tegen bet.). Douche, wc. Gemeubileerd balkon met zeezicht. Max. 2 volw., ook voor alleengebruik te reserveren

Eten & Drinken

Logies

Goed om te weten

Schoonmaak 1x, wissel van handdoeken 2x en wissel van bedlinnen 1x per week

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder