Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Complejo Geranios

Je thuis voelen! Deze verzorgde, kleine vakantieappartementen overtuigen met een prachtig uitzicht op een kleine baai en bieden het perfecte startpunt voor wandelingen.

Ligging

Rustig, met een prachtig uitzicht over de kleine baai van Puerto de Tazacorte. Los Llanos de Aridane ligt op ongeveer 2 km afstand.

Faciliteiten

Verzorgd kleinschalig appartementencomplex. Spaanse categorie: 1 ster, 3 wooneenheden.Wohnen
• Appartement (APM ca. 35 m2), woonkamer, aparte slaapkamer, kitchenette, verwarming, koffiezetapparaat, broodrooster, tv, wifi. Douche / wc. Balkon met uitzicht op zee. Inclusief huurauto categorie B. Max. 2E, te boeken voor eenmalig gebruik. (APE)

Eten & Drinken

• Alleen met overnachting te boeken

Sport

• Wandelen

Minis, Maxis & Teens ()

Ihr Badeparadies

Goed om te weten

• Schoonmaak 1x, schone handdoeken 2x, schoon bedlinnen 1x per week

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder