Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Complejo Geranios

Hier voelt u zich thuis! Deze goed onderhouden en kleine vakantieappartementen overtuigen met een prachtig uitzicht over een kleine baai en bieden het perfecte uitgangspunt voor wandelingen.

Ligging

Rustig gelegen, met een prachtig uitzicht over de kleine baai van Puerto de Tazacorte. Los Llanos de Aridane ligt op ca. 2 km afstand.

Faciliteiten

Goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex. Spaanse hotelcategorie: 1 sleutel, 3 wooneenheden.

Verblijfstype

• Appartement (APM, ca. 35 m²), woonkamer, aparte slaapkamer, keukenhoek, verwarming, koffiezetapparaat, broodrooster, tv, wifi. Douche, toilet. Balkon met zeezicht. Inclusief huurauto categorie B. Max. 2 volw., te boeken voor alleengebruik. (APE)

Eten & Drinken

• Logies

Sport

• Wandeltochten

Goed om te weten

• 1x schoonmaak, 2x handdoek, wisseling van bedlinnen 1x per week

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder