Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Finca Las Laderas

Ligging

Dit hotel is rustig gelegen, op een heuvel met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. De stranden van Famara liggen op ca. 4 km.

Faciliteiten

Rustieke finca in typisch Canarische stijl met tuin, zwembad, ligstoelen en een prachtig panorama uitzicht. 5 eenheden. Landscategorie: 1 ster.

Verblijfstype

Appartement type B (ca. 40 m²), verwarming, gedeeltelijk met aparte slaapkamer, keukenhoek, tv, WiFi. Douche/WC, föhn. terras. Max. 2 volw., optioneel ook als een groter superior appartement (ca. 80 m²) met dezelfde inrichting te boeken. Max. 3 volw.

Eten & Drinken

• Enkel overnachting te boeken.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder