Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Castle Harbour

Algemeen

Algemene beschrijving:
Het strandhotel Castle Harbour bevindt zich ongeveer 1 km van het zandstrand Los Cristianos. In de omgeving van het Castle Harbour bereikt u verschillene bars en restaurants (100 m), een supermarkt (50 m) en diverse winkels (50 m). Een autoverhuur service, een taxistandplaats (ca. 1 km) evenals een bushalte (ca. 100 m) zorgen voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 5 km. De luchthaven (TFS) is ongeveer 15 km van het hotel vandaan. Een andere luchthaven (TFN) ligt op ongeveer 80 km afstand.
Faciliteiten:
Dit 7-verdiepingen tellende hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen en heeft in totaal 110 kamers. Daarnaast beschikt het hotel ook over een receptie (24 uur geopend/check in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur), een lobby, 2 liften, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) evenals een wisselkantoor. Een internettoegang en wifi zijn tegen betaling beschikbaar voor hotelgasten.
Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u een zwembad met een geïntegreerd kinderbad. Hier zijn parasols tegen betaling beschikbaar. Verfrissende drankjes kunnen direct aan de zwembadbar worden genomen.
Sport/Activiteiten:
Sport- en entertainment aanbiedingen: tennis (mogelijk tegen betaling, ongeveer 10 m verwijderd).
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen.
Standaard Appartement (balkon of terras, gedeeld):
Uitgerust met balkon of terras, kluisje (tegen betaling).
Standaard Appartement (1 slaapkamer):
Uitgerust met balkon of terras, kluisje (tegen betaling).
Standaard Appartement (balkon of terras, 1 slaapkamer):
Voorzien van balkon of terras, kluisje (tegen betaling).
Standaard Appartement (balkon of terras, 2 slaapkamers):
Uitgerust met balkon of terras, kluisje (tegen betaling).
Standaard Studio:
Uitgerust met balkon of terras, kluisje (tegen betaling).
Standaard Studio (balkon of terras):
Voorzien van balkon of terras, kluisje (tegen betaling).

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
6.4
Voldoende
18 beoordelingen
Ligging
5.2
Bediening
8.5
Prijs/kwaliteit
6.0
Kamers
6.9
Zwembad
7.9
Hygiëne
3.8
Eten
5.4