Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Starfish Las Palmas

In dit hotel beleeft u een veelzijdige vakantie. Hier kunt u geheel naar eigen wensen uw vakantie invullen. Vooral geschikt voor stelletjes en singles om te genieten van de Cubaanse sfeer.

Ligging

Centraal gelegen in het centrum van Varadero met winkel- en amusementsmogelijkheden. Het strand ligt op ca. 200 m.

Faciliteiten

Klein, modern hotel met lobby en receptie, wifi in de lobby (tegen betaling). U kunt gebruikmaken van de sport-, wellness- en entertainmentfaciliteiten en restaurants van het naburige hotel Starfish Cuatro Palmas (tegen betaling). Cubaanse categorie: 3 sterren, 122 kamers.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (ca. 24 m²), airconditioning, minikoelkast, tv, telefoon, kluis. Douche, toilet en föhn. Balkon of terras. Max. 2 volw.
• Tweepersoonskamers voor alleengebruik te boeken

Eten & Drinken

• Ontbijt: ontbijtbuffet
• Restaurants in het naburige hotel Cuatro Palmas tegen betaling

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder