Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Whala Boca Chica

Ideaal voor actieve vakantiegangers! Direct aan het zandstrand en in de stad Boca Chica gelegen, zult u versteld staan van de Caribische flair en er een spannende vakantie beleven.

Ligging

Dit hotel ligt op een ongeveer 2 km lang zandstrand, beschermd door een rifbaai.

Faciliteiten

Hotel met zwembad, strandclub, bar/snackbar. Receptie, openlucht buffetrestaurant, à-la-carterestaurant, 4 bars, aparte ruimte alleen voor volwassenen. Landscategorie: 3 sterren, 222 kamers.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (ca. 20 m²), airconditioning, tv, WiFi (tegen betaling), een huurkluis. Bad/douche, WC. Max. 3 volw.
• Optioneel als een Adults-Only-Room te boeken. Met föhn, telefoon, kluis en WiFi inbegrepen. Max. 2 volw.
• Superior tweepersoonskamer (ca. 20 m²), met verder dezelfde inrichting als een tweepersoonskamer. Extra met telefoon en terras/balkon. Max. 3 volw.
• Optioneel als een Adults-Only-Room te boeken, dichter bij het strand, minibar, kluis en WiFi inbegrepen. max. 3 volw.

Eten & Drinken

• All-inclusive: koud/warm buffet voor ontbijt, lunch en diner. Optioneel met 1x in het à-la-carte restaurant (met reservering)
• Lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 02.00 uur.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder